Loading...
scroll down

MEMOVIE FAMILY

HET CADEAU VAN EEN LEVEN

MEMOVIE biedt, als specialist van het levensverhaal, haar expertise aan aan een persoon of familie die een spoor in de geschiedenis wil nalaten en herinneringen aan toekomstige generaties wil doorgeven. De belangrijke episodes uit het leven van de hoofdpersoon die worden verteld zijn soms grappig, soms ontroerend, maar doen nooit pijn.

Families zijn voortdurend in ontwikkeling en geven van generatie op generatie waarden, anecdotes en verhalen door. Maar al te vaak verdwijnen deze herinneringen mettertijd. Met Memovie kunt u ze behouden en doen herleven door opslag op originele en eigentijdse media.

Of u dit geschenk aan een oudere geeft of omgekeerd, u een nakomeling uw getuigenis aanbiedt, u bent ervan verzekerd dat u iets unieks en vooral ontroerends schenkt. We durven zelfs te zeggen: het allermooiste cadeau.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is, of gewoon om een verhaal te delen, er zijn ontelbare gelegenheden om uw geschiedenis door te geven.


Wilt u belangrijke momenten van uw relatie delen?
Viert u een belangrijke verjaardag? Een zilveren, gouden of diamanten bruiloft?
Wilt u op een originele manier een herinnering aan uw bruiloft vastleggen?
Viert u een geboorte?
Organiseert u een familiefeest?
U wilt een gebouw van de familie onder de aandacht brengen?

Vertel uw verhaal met memovie

bekijk de video

HET MAKEN VAN EEN MULTIMEDIA BIOGRAFIE KAN DEZE BELANGRIJKE MOMENTEN ONDER EEN VERGROOTGLAS LEGGEN, DEZE HERINNERINGEN BEWAREN EN ZE DOORGEVEN AAN DE JONGSTEN.

DE SPECIALIST VAN COLLABORATIEVE TRANSMEDIAVERHALEN

WAT MEN OVER ONS ZEGT

LEES ENKELE COMMENTAREN VAN ONZE ONGELOFELIJKE KLANTEN

Na lang nadenken dacht ik dat het voor mijn kinderen noodzakelijk is om licht te werpen op het verleden van onze familie. Vanaf nu mag er licht worden geworpen op de donkere kanten en ik erken dat mijn kinderen een goede aanpak hebben. Het is gunstig voor het hele gezin. Mijn vader komt in mijn gedachten weer tot leven.


JONG GEPENSIONEERDE

Ik vond het echt bijzonder. De ontvangst was geweldig. De belangstelling voor het verhaal van mijn leven, het heeft me echt geraakt om te zien dat jonge mensen geïnteresseerd zijn in een oudere. Maar het is zo dat het niet langer de persoon is die ze voor zich zagen, maar de persoon die dat is wat hij heeft meegemaakt. Ik vind het echt uitzonderlijk.

HELD VAN 75 JAAR

Gedurende vele jaren, hoorden we over het leven van onze grootouders in de Congo. Wij als neven hebben het besproken en samen boden we het cadeau aan aan onze ouders.


vroege jaren dertig